Syn på barnkläder |

Annons

Syn på barnkläder

För mig är numera mina kläder inte så intressanta. Jag lägger hellre massor av pengar på Mini, att hon ska ha det bästa. 

Mamma har alltid prioriterat oss barn och jag förstår hennes känsla helt nu. Jag känner precis som henne. För mig handlar det inte om märkeskläder eller liknande men hon ska ha fina kläder och vara välvårdad. Hon ska, när hon blir äldre, känna sig fin i kläderna hon har på sig. Jag ska införa samma tradition som mamma hade för oss, tex. ny klänning för event eller högtider. 

Jag ska beställa hem kläder till Mini då hon växt och numera har storlek 74, måste köpa kläder i storlek 80 så vi har när vi måste gå över till det. Antar att det blir relativt snart, om hon inte stannar upp lite med längden. 

Älskar henne så mycket 💕

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats