Guldkorn  |

Annons

Guldkorn 

Igår hade jag en bra dag. Den började med att jag blev väckt av Mini tidigt. Det var inte jätteskönt men jag skulle ändå upp tidigt. Så jag gick upp med henne och åt frukost i vanlig ordning. Vi åkte till gymmet och tränade. Det var kul men jobbigt och jag svettades som jag brukade göra förut, sååååå skönt! Jag var sjöblöt efteråt. 

Jag duschade och gick ut i det varma vädret. Jag käka lunch med en på Nordic efter att vi tränat. Vi hitta ett guldkorn, en liten stuga vid Odenplan, med så goda högrevsburgare. Efteråt åkte jag och hämta Nike på skolan. Vi åkte hem till mig och orutinerad som jag var så hade jag ingen mellis till henne. Mamma kom och hämta oss sen för att se Sofies match. Efter det blev det tacos i vanlig ordning på fredagar. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats