Träning och sjuk bebis  |

Annons

Träning och sjuk bebis 

Träningen gick bra idag. Jag körde passet och det var 3RM av high bar lunge och jag tog 75kg i det! Det var typ de eller till och med mindre jag tog i 3RM i back squats. Så jag är nöjd. Jag tog även +3kg i 3RM pullups! Så sjukt glad över att det gick bra idag. Bästa sättet att starta träningsveckan på. 

Mini mår fortfarande sådär och hon ligger och sover på mig. Hon har sovit väldigt länge nu men hon behöver det. Hoppas att hon sover bättre inatt också. 

Jag skulle vilja gå ut och köpa frukt. Men jag har svårt att göra de när jag är själv hemma. Egentligen handlar det om att jag hellre är hemma än att släpa ut Mini igen idag. Normalt får hon följa med överallt utan problem men när hon nu inte mår helt 100 så jag besparar henne de just nu. Blir hon piggare så går vi ut och handlar frukt till oss. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats