Personbästa |

Annons

Personbästa

Igår tog jag personbästa (PB) i pullups och utfall. Idag tog jag PB igen. Idag var det i 3RM knäböj, jag tog bara 80 kg, vilket är lite med tanke på att jag tog 75 kg i utfallen igår. Så lite besviken är jag över det. Jag är desto gladare över att mina turkish get-up blev PB med 8 kg, det är helt sjukt! Förra gången tog jag 24 kg och idag tog jag 32 kg. Det är rätt mycket och jag är så sjukt glad över det!

Hur som helst så har det varit lite fix idag. Jag åkte hem efter träningen och käka lite snabbt innan jag hämta min lillasyster. Det blev lite fika med mina systrar innan mamma hämtade dom. Dessutom så handlade vi nya skor till min lilla lillasyster för att hon vägrar använda sina nya skor för att det är knyt och inte kardborreband eller utan något alls. Så nu äntligen går hon inte i för små skor. Hon vill aldrig följa med när mamma köper skor och hon är inte lätt att göra nöjd.

Vi har borrat upp en hylla här hemma för att få lite mer ordning och sånt. Så skönt!

Nu ska jag nog lägga mig innan mini vaknar för att hon är snorig. Godnatt <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats