En typisk dag  |

Annons

En typisk dag 

Idag började dagen tidigt med jobb. Jag tränade innan jobbet vid 7. 8:30 började jag och sluta ca 15-15:30. Jag känner att jag har kraschat nu, jag är så trött och vill bara sova. Mini sover på mig nu också så det är ännu jobbigare att vara vaken. Hur som helst hade Mini mysigt med Sebbe idag och när jag kom hem åkte han till jobbet. Imorgon är de likadant typ men Mini ska vara hos mamma för första gången ensam 😮 Det blir lite väl mycket jobb och lite tid ihop just nu. Vissa perioder kommer vara så hela livet så det gäller bara att inte stressa upp sig över det. 

Varje dag är ett pusslande med träning, bebis och jobb. Det handlar bara om prioriteringar men ibland känns det fel att ens försöka prioritera något annat än Mini. Hon är ju första prioritet. 

Nu ska vi iväg och titta på min systers basketmatch. 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats