Mys med Mini |

Annons

Mys med Mini

Jag och Mini har varit på gymmet hela dagen. Tanken var att jag skulle upp imorse och träna. När jag vakna så kände jag att kroppen behövde sova mer. Så jag lyssnade på den och tränade efter att jag slutat. Så Mini har också fått vara på gymmet hela dagen. Hon har varit överallt och det har varit jobbigt men hon somna lagom tills jag skulle städa och det var skönt. När jag sen skulle träna så vakna hon men jag fick träna i alla fall. Jag kände egentligen att för hennes skull ville jag hem men jag visste att jag inte skulle vara så glad om jag inte tränade. Hur som helst så körde jag ett styrkepass och sen gick vi till bussen.

För hennes skull åkte vi direkt till lekplatsen. Vi var inte där så v länge men för henne räckte de. Hon älskar att gunga och hon försökte även hoppa på små studsmattor som finns där 🙂

Nu har vi kommit hem och ätit middag. Hon fick även försöka äta själv. Det är så roligt för hon går verkligen så mycket nu. Det är enklare att sätta ner henne ute för hon går och förstör inte alla kläder genom att krypa 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats