En vanlig söndag |

Annons

En vanlig söndag

Idag har jag jobbat från 10 och slutar nu vid 14. Det har gått fort tycker jag ändå. Jag tränade innan jobbet så jag har inte duschat ännu. Jag känner mig rätt snuskig men samtidigt så är jag på ett gym och så länge jag inte luktar svett så tycker jag inte att det gör något. Passet jag körde idag var roligt. Det var ett par pass och ett riktigt crossfitpass 🙂

Idag har jag verkligen pratat mycket med medlemmar och folk som jobbar här. Alltså så underbart ställe det är. Man blir så full av energi både av träningen och snacket. Jag har därför precis fått i mig lunch. Dock käka jag en proteinshake efter passet precis så jag kände inte att jag var så hungrig. Jag ska fixa de lilla som ska göras idag i städväg innan jag ska hem. Vi får se vad eftermiddagen bjuder på.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats