Sjukling här hemma |

Annons

Sjukling här hemma

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Jag gick upp senare än jag brukar för att jag inte träna imorse. Så i fyra timmar har jag suttit på föreläsning idag. En hel del nyttiga saker jag har lärt mig idag om bodelning vid sambo eller äktenskap. Riktigt intressant, känns nästan som att jag skulle vilja gå någon specialkurs med det senare. Vid 14:30 slutade min dag och då skynda jag hem för att Sebbe skulle åka till jobbet. Mini har fått vara hemma idag då hon är förkyld och hostar, jag tror även att hon har feber.

Jag mår inte helt hundra jag heller, jag hostar och är snorig. Som vanligt så sätter det sig på bihålorna… När jag kom hem tog jag en avsvällande tablett för bihålorna. Så det känns lite bättre redan. Jag har fått plugga lite nu när mini har sovit en liten stund så nu är jag i fas till imorgon. Det är så skönt!

Nu ska jag ta hand om min sjukling och kanske äta något också!

img_3221.jpgimg_3220.jpg

Här är gårdagens riktigt goda fruktsallad!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats