Intensivt är bara förnamnet |

Annons

Intensivt är bara förnamnet

Dagarna går så fort just nu. Det är mycket som händer och jag hinner knappt med. Att försöka träna, jobba, studera och vara en bra mamma är inte alltid så enkelt. Jag försöker klara mig i skolan men det har varit så intensivt med föreläsningar att jag knappt hunnit med att plugga utöver det. Jag måste försöka sätta mig med min uppsats för att den ska in den 20e. Det är många dagar kvar men jag har knappt börjat känns det som. Jag vet dock att om jag kommer in i ett flow så kommer det nog inte vara några problem.

Så mina dagar börjar tidigt, oftast vid 5-6 för att hinna träna innan skolan. Sebbe har varit guld och lämnat och hämtat Mini nästan varje dag. Känner mig som en dålig mamma som inte är med vid hämtning och lämning men samtidigt så prioriterar jag att få tid med henne på kvällen istället. Dagarna innehåller föreläsningar och läsning för det mesta studiemässigt. Jag har inte hunnit läsa allt som jag borde men det är så det har blivit när jag inte haft tid. Så det är intensivt och att inte tappa bort min stora älskling är svårt när det är så mycket som händer.

Det ständigt dåliga samvetet är någonting som verkligen infinner sig hela tiden. Jag försöker se det från den ljusa sidan hela tiden men när jag ser allt jag har framför mig vill jag bara lägga mig under täcket. Nästa vecka har jag inte alls lika mycket föreläsningar som jag har den här veckan och då ska jag verkligen ta hela dagar och sitta med plugg. Med min uppsats och med tentaplugg. Det är inte alls mycket kvar av den här kursen men jag ska bannemig klara den här! Även om allt kommer kännas dåligt när jag har gjort det så hoppas jag såå att jag klarar alla moment så jag kan få gå vidare. Det känns som att den här linjen handlar om att längta till nästa kurs, för det är de vi gör hela tiden.

img_3330.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats