Tjejmys |

Annons

Tjejmys

Vissa dagar, kvällar och nätter är jag och Mini själva. Detta för att Sebbe jobbar nätter en eller två gånger i veckan. Det gör att jag och Mini får lite extra tjejmys när han gör det.

Dagen började för mig med en liten sovmorgon. Tanken var att jag skulle träna idag för jag kommer förmodligen inte hinna det imorgon men på schemat var det aktiv vila och jag kände att sova skulle ge mig mer. Så jag gick upp vid 7 och började göra mig i ordning. Jag tänkte att jag skulle hinna äta frukost innan jag åkte iväg för jag äter den oftast på vägen. Det fick bli så även idag, men det gör ingenting, bara lite mer saker att släpa med mig. Jag åkte mot universitetet och hade föreläsning 10-12. Sedan åt vi lunch och gjorde lite frågor som är till imorgon och på fredag. Efter det gick vi och fika en liten stund innan jag behövde rusa. Sebbe jobbar natt idag och jag skulle ta Mini till BVC. Hon blev vägd och mätt, dessutom kolla de andra saker, som om hon förstod vart magen, foten, näsan, ögat och örat var. Hon snacka på som vanligt och hade det så roligt där.

Längd: 90 cm

Vikt: 14,6 kg

Hon har verkligen blivit stor men framförallt lång. Hon fick även en spruta innan vi gick men hon blev inte ledsen alls utan pep lite, sen var det bra. Min fina lilla tjej! När vi kom hem var jag inte jätteglad, vi kom hem vid 17:30, ingen mat som var färdig hemma och inget framtaget ur frysen. Det slutade med att vi åt tacos som det fanns väldigt lite av kvar, men ingen gurka för den var slut. Så vi åt tacoköttfärs med majs till middag. Sedan ställde jag mig och laga spagetti med köttfärssås för att jag ska kunna ha med mig mat imorgon. Det kommer vara en dag med skola 9-12 och jobba 15-21:30. Jag hoppas på att kunna sätta mig mellan 12 och 15 med min uppsats. Hoppas så att jag kommer in i mode. Jag behövde med andra ord både lunch och middag till imorgon så det är fixat. Det är så skönt att göra allt direkt, jag tänkte att det tog jättelångt tid men när vi hade varit hemma en timme hade jag både ätit och hunnit laga mat till imorgon. Det var så härligt att det gick så fort. Nu sitter min lilla älskling och badar, hon roar sig själv alltid i badet, det hade varit lättare att bada med henne men vi har inget badkar, hehe. När hon går upp ska vi mysa och kanske lägga oss i sängen direkt för att försöka sova. Hon har nämligen inte sovit någonting idag på dagis så jag antar att hon är trött.

img_3441.jpgimg_3376.jpgimg_3457.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats