Uppsats |

Annons

Uppsats

I helgen har jag jobbat och direkt efteråt gått på kalas båda dagarna. Jag känner mig uppsvälld och allt efter godiset jag har ätit, även om jag tackade nej till tårta. Hur som helst så är det en ny vecka. Jag tänkte gå upp och träna men när jag vakna och tänkte gå upp kura mini ihop sig så sjukt nära, som att hon visste att jag skulle gå upp så jag ställde om klockan och sov ca 1,5 timme till. Det var välbehövligt! Mini och Sebbe låg fortfarande och sov när jag gick hemifrån i alla fall men mitt samvete kändes bättre när jag stannade hos min lilla tjej istället för att bara gå iväg. Så jag sitter just nu på universitetet och tänkte plugga men det slutar med att jag istället skriver här, haha. Det är seminarie vid 9 till 12 och sedan ska jag sätta mig och skriva. Jag har en hel del som måste bli klart och jag är superstressad. Jag hoppas bara att jag klarar uppsatsen så jag kan gå vidare utan att behöva vänta till nästa termin med att göra den.

Nu måste jag fortsätta skriva innan mina vänner kommer och stör, haha!

img_3351.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats