Äntligen en dag med rutin |

Annons

Äntligen en dag med rutin

Idag har jag äntligen haft en sådan dag som jag har saknat att ha. Jag började med att sova lite längre än jag brukar. Jag gick upp 7 istället för 5, skönt att få sova lite extra. Inte nog med det, jag hade ingen skola idag heller! Så skönt för jag åkte till gymmet direkt och satte mig med plugget. Det var så värt att göra det och jag fick så mycket gjort. Jag plugga från 8-12 och sen käka jag och läste lite till innan jag tränade. Jag var helt slut efter träningen men det gick förvånansvärt bra och jag var så nöjd efteråt! Sen åkte jag och hämta min underbara lilla tjej som nu är galen här hemma! Vi har käkat lax för att Sebbe jobbar. Han tycker inte om lax så vi passar på när han inte är hemma. Vi har hunnit mysa och ätit, hon har hunnit bada och allt. Så nu är det bara packning av väskor till imorgon, kvällsmål, tandborstning och lägga oss kvar. Men vi väntar lite för att vi har mysigt just nu!

img_3356.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats