Long time no see |

Annons

Long time no see

Det var längesen jag skrev här men tänkte att det var dags igen. Mina dagar går så fort nu när jag har skola, jobb, familj och träning. Att försöka balansera allt är inte lätt alla gånger.

Min dag började klockan 5 i morse för att träna på morgonen. Efter att träningen var avklarad åkte jag till skolan. Det var seminarium som var ganska intressant. Vi hade lunchbreak på två timmar innan det var dags för fyra timmars föreläsning. Efter två timmar höll jag på att somna, inte för att föreläsaren var dålig utan för att jag var så trött. En nocco senare så klarade jag mig igenom de resterande två timmarna.

Lite innan 18 var jag på väg hem för att bli hämtad och hemkörd med mini. Mamma fick agera barnvakt då Sebbe jobbar och jag gick sent i skolan. Efter en lång dag så fick jag laga mat när jag kom hem för att ha lunch till imorgon. Någon middag har jag ännu inte fått i mig så jag måste äta nu.

Mini har hunnit somna (hon vaknar alltid när jag skriver att hon sover dock) och jag ska titta lite på en serie eller dylikt innan jag sover. Dock måste väskan packas för morgondagen och datorn ska sättas på laddning.

Det är dags att jag tar tag i det nu.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats