Söndag med min tjej |

Annons

Söndag med min tjej

Idag har vi myst mycket hemma. Så underbart att se film när vi vaknat. Mini är inne i ett stadie där hon hjälper oss med allt. Hon plockar undan, vill hjälpa till att bädda sängen, slänga sopor osv. Det är så mysigt och hon blir så glad varje gång vi berömmer henne och säger tack för att hon hjälper till! Vi åkte iväg en stund och jag tänkte att mall of Scandinavia var ett bra val, det var både match och miljoner människor som spelade Pokémon så jag vände när det till och med var kö i affärerna. Så vi åkte tillbaka till Sollentuna istället och gick i centrum. Vi hittade fina my little ponny tröjor till mini som hon verkligen ville ha, vi handlade lite mat (glömde dock hälften) och åkte sen hem. Mini somna på vägen hem och det var så bra för hon behövde verkligen det! När hon väl vaknade så blev det Greta gris, mat och nu är hon nybadad!

Nu ska vi invänta Sebbe och ha en filmkväll!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats