Underbar helg! |

Annons

Underbar helg!

Min helg har varit så underbar. Det har varit den enda helgen i månaden vi har tillsammans utan att någon av oss jobbar. Jag har tränat båda dagarna. I lördags körde jag igenom allt möjligt och det var skönt. Igår gick jag ut och sprang i ca 20 min bara för att röra lite på mig.

I lördags åt vi pannkakor till frukost och åkte sen iväg till en hall där Sebbe spelade basket. Mini sov hela tiden vi var där i princip. Efteråt åkte vi och handla, det var verkligen dags då kylen ekade tom. Sen var det bara hem och laga mat och ha en mysig kväll.

I söndag så åkte vi iväg och gick lite i mallen. Vi inhandlade lite saker som vi har behövt göra men inte orkat ta tag i. Sen åkte vi hem och bara hade det mysigt hemma.

Idag är det måndag och jag har inte pluggat på hela helgen så jag har lite att ta igen. Det är tenta på torsdag och jag skulle mer än gärna ha gått igenom så mycket som möjligt innan den är. Jag måste ligga i för att hinna läsa igenom alla gamla tentor och allt jag skrivit på föreläsningarna. Jag hoppas så att jag bara klarar tentan så jag kan gå vidare med mitt liv. På fredag är det middag också för att vi är klara med alla c kurser. Jobbigt läge om man inte klarar den sista och ändå går på middagen. Aja, ljuset i tunneln inför sommaren börjar man se. Det är bara en kurs kvar sen innan sommaren och det ska bli sååå skönt att få vara ledig från skolan i sommar. Jag kommer jobba en del men vi kommer ändå ha det så underbart med mycket tid ihop!

Nu måste jag sätta igång och plugga innan jag ska träna.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats