Ingen tandborstningskamp |

Annons

Ingen tandborstningskamp

Igår hade jag om mini en riktigt mysig kväll med bus, bokläsande och filmtittande. Hon åt bra, badade och det var inte en jättekamp om tandborstning. Vi avslutade dagen med tre böcker och sen fick hon varm välling. Vi båda somna ca 20:30. Jag hade tänkt gå upp och plugga men jag vakna 22 och kände att jag behövde sova mer än något annat.

Vi fick en mysig morgon också, utan kamp vid tandborstning. Hon brukar vara mysig på morgonen! Jag lämnade henne på dagis vid 7:30 och har suttit och pluggat i ca 1,5 timme nu. Jag funderar på att träna nu för jag har föreläsning 13:00 och jag skulle vilja träna innan det. Plugga är ju viktigare men jag kan nog inte ta in det jag läser om jag inte fått röra på mig. Imorgon är det dessutom vilodag från träningen så då får jag passa på att läsa en hel del också!

Jag börjar bli så nervös inför tentan på torsdag. Det känns inte helt bra och jag kommer med största sannolikhet missa något under tentan. Jag bara hoppas så att jag klarar den! Det är svårt med bara lagen och rättsfallssamlingen när vi är vana att ha med så mycket andra böcker. Dock brukar jag aldrig titta i andra böcker än de vi nu får ta med oss. Men ändå, hade önskat att få göra korshänvisningar i lagen etc. Jag får ta det för vad det är och i värsta fall får jag göra omtenta. Det är inte hela världen om det blir så.

img_4987.jpgimg_4998.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats