Misslyckad fredag och en mysig lördag |

Annons

Misslyckad fredag och en mysig lördag

Idag är det som vanligt känns det som på helgen. Jag är själv med Mini. Mamma bjöd över oss men jag vet inte om jag orkar göra så mycket idag. Vi ska åka iväg och köpa lite saker innan oavsett. Först måste vi äta lunch bara. Dagen kommer vara lugn eftersom jag var på sittning igår och det var det tråkigaste jag gjort i mitt liv. Jag drack ingenting eftersom jag inte ville död idag när jag är själv med min lilla älskling. Maten var sådär, vi som tog alkoholfritt fick inget att dricka i princip som alla andra fick. Vi fråga om vatten flera gånger men inget mer vatten kom in. Jag var där helt i onödan och kände mig ledsen på vägen hem för att jag hade sumpat en kväll med familjen. Det var inte värt det. Det var sista gången jag gick ut eller gjorde något sådant. Jag går gärna ut och äter middag och att ta ett glas vin då är fine men när de skriks, är hög musik och sådant så man inte kan prata eller något, det förstår jag mig inte på.

Hur som helst ska den här dagen bli så mycket mysigare! Blev väckt av min lilla älskling med pussar och gos!

Bild 2018-04-28 kl. 11.37

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats