En tisdag på semestern |

Annons

En tisdag på semestern

Det är mycket som hänt i mitt liv sedan sist men vi blickar framåt och säger välkommen tillbaka!

Värmen som råder ute nu är extrem och eftersom vi har ett väldigt stort fönsterparti i vår lägenhet är det hemskt att vistas inomhus. Vi låg vid stranden någon timme mitt på dagen idag då det var för varmt för att vara inomhus. Jag cyklade iväg i förrgår för att reka badplatser i närheten och hittade en med en liten strand som passade perfekt! Mitt bästa sällskap var helt klart Lily som badade, byggde i sanden och myste uppe på filten. När vi varit hemma och ätit gick vi ut igen, åt en glass och gick in i ett köpcentrum en stund med AC. Det var så skönt att få komma in och inte svettas ihjäl. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats