Allt är igång igen |

Annons

Allt är igång igen

Skolan har dragit igång igen och det är mycket att göra från morgon till kväll. Jag försöker träna och förmodligen blir det mer träning än jag egentligen hinner med. Jag har både juristlinjen som absolut kommer först bland det jag gör men jag går även en kurs på distans för att det är roligt. Jag arbetar även på Nordic men även på ett till ställe som kräver lite mer.

Det viktigaste i livet är att jag är med Lily, hon är den som är absolut viktigast och alltid ska komma först. Vi har haft hela helgen ihop eftersom Sebbe har jobbat hela helgen. Jag har försökt komma in i någon form av rutin och det går hyfsat men det är svårt eftersom alla dagar ser olika ut med skolan, jobb och hämtning/lämning på dagis. Det vore enklare om det alltid var samma tider varje dag.

Nu är det snart dags för rättegångsspel, efter det är det naprapatbesök, träning (om jag får efter behandlingen) och sen möte på jobbet.

Ha en toppendag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats